Antena 3 CNN Economic Auto Accidente în lanţ pe autostrăzile din ţară

Accidente în lanţ pe autostrăzile din ţară

Accidente în lanţ pe autostrăzile din ţară
22 Sep 2007   •   17:21

Accidentele s-au ţinut lanţ vineri noaptea şi sâmbătă dimineaţa pe şosele din ţară. La Buzău, un autovehicul de mare tonaj a lovit în plin un autoturism care circula regulamentar. Impacul a fost atât de puternic încât, trei dintre pasagerii autoturismului au decedat pe loc. Ceilalţi doi se află în stare gravă la spital. Poliţiştii spun că vinovat pentru producerea accidentului este şoferul camionului.

Într-un alt accident, pe autostrada Bucureşti - Piteşti, patru maşini au fost avariate, iar doi oameni au ajuns la spital. De asemenea, membrii trupei Bere Gratis au fost implicaţi într-un accident de circulaţie, în judeţul Argeş. Trei oameni au fost răniţi, iar membrii formaţiei au scăpat numai cu câteva zgârieturi. Formaţia, tehnicienii şi impresarul se îndreptau cu un microbuz către Cluj, unde aveau programat un concert. La intrarea în comuna Drăganu microbuzul în care se aflau a fost lovit violent de un autoturism condus de un şofer bulgar, care se pare că a adormit la volan. Poliţia a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Accident în lanţ şi pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Patru maşini au fost avariate, iar doi oameni au ajuns la spital, după ce un şofer neatent nu a respectat distanţa faţa de maşina din faţa sa. Din cauza accidentului, ieşirea din Capitală a fost blocată aproape două oră.

Un român a murit şi alţi patru au fost răniţi într-un accident în Ungaria. Automobilul în care se aflau a ieşit de pe autostradă, în apropiere de localitatea Dabaş. Şoferul, un român, a decedat pe loc iar pasagerul din dreapta a suferit răni grave şi a fost trasnportat cu un elicopter la un spital din Budapesta. Celelalte trei persoane prezintă răni uşoare, potrivit agenţie ungare MTI.

Antena 3

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close