Antena 3 CNN Economic Auto Accidente în toată ţara. 2 morţi şi 10 răniţi

Accidente în toată ţara. 2 morţi şi 10 răniţi

Accidente în toată ţara. 2 morţi şi 10 răniţi
27 Dec 2007   •   12:37

Din cauza ceţii dense, în ţară se circulă greu şi s-au înregistrat multe accidente rutiere. Vizibilitatea a scăzut chiar sub 50 de metri. Este ceaţă pe ambele autostrăzi dar şi pe E 85, în zona Râmnicu Sărat. Cel mai grav accident s-a produs în jurul orei 12.00 pe DN1, în zona localităţii Băicoi. Trei maşini au fost implicate în acest incident soldat cu zece victime. Un autoturism Audi cu numere de Constanţa a intrat pe contra sens, dorind să evite o altă maşină. Şoferul a declarat că s-a speriat şi de aceea a virat stânga. Patru dintre persoanele rănite sunt minori, unul dintre copii fiind în stare gravă. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu greutate timp de o oră.

Accident rutier şi la Sibiu. Un tir a intrat într-un autoturism, o persoană a murit şi două au fost rănite. Accidentul s-a produs la intrarea pe valea Oltului, unde o maşină a intrat în depăşire pe o porţiune de drum cu polei.

Accidentele rutiere s-au ţinut lanţ joi dimineaţă. Un tânăr a murit şi alţi trei au fost răniţi în comuna bistriţeană Ilva Mare, după ce o maşină a derapat şi a intrat în grupul lor.

Centura bucureştiului a fost blocată mai bine de o oră de un tir care a derapat şi a căzut într-un şanţ.

Două persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier produs miercuri dimineaţă pe Drumul Naţional 13 în apropierea localităţii Nadeş, din judeţul Mureş. Cei doi răniţi, un bărbat şi o femeie, au vârste de 23-24 de ani şi unul dintre ei este în stare gravă.

Accidentul s-a produs cu puţin timp înainte de ora 9.00, când şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă periculoasă, lovind un autocamion.

Şoseaua a fost blocată timp de aproape oră, iar coloanele de maşini s-au întins pe distanţe mari. Traficul a fost reluat pe un singur fir în urmă cu puţin timp.

Trei persoane, o româncă şi doi cetăţeni străini, au fost grav rănite, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui accident rutier petrecut la aproximativ un kilometru de cabana Rusu, din Masivul Parâng, după ce camionul cu care încercau să urce la munte s-a răsturnat într-o râpă.

Camionul în care se aflau cele trei persoane, pasionate de zborul cu parapanta, încerca să urce spre Masivul Parâng, însă a derapat, alunecând aproximativ 50 de metri într-o râpă.

Cei trei răniţi, o româncă, un turc şi un german, au suferit contuzii grave la cap şi bazin, fiind transportaţi de către jandarmii montani la cabana Rusu, de unde au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Antena 3

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close