Antena 3 CNN Economic Auto Accidente teribile. 3 tineri grav răniţi şi un bărbat în comă

Accidente teribile. 3 tineri grav răniţi şi un bărbat în comă

Accidente teribile. 3 tineri grav răniţi şi un bărbat în comă
30 Ian 2008   •   18:08

Trei tineri sunt între viaţă şi moarte după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un copac pe un bulevard din Timişoara. Martorii spun că este posibil ca şoferul să se fi luat la întrecere cu un alt autoturism aflat în trafic. Un alt accident teribil a avut loc noaptea trecută la o trecere de cale ferată din judeţul Argeş. Maşina în care se aflau 4 patru bărbaţi a fost izbită în plin de un tren şi târâtă zeci de metri. Şoferul autoturismului este în comă, iar medicii fac eforturi să-l salveze.

În localitatea argeşeană Ţiţeşti, şoferul nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, iar autoturismul a fost lovit de un marfar şi târât zeci de metri. Două dintre victime au necesitat îngrijiri medicale.

Şoferul a fost transportat în comă la un spital din Bucureşti. Fiul acestuia, care se afla pe scaunul din dreapta faţă, a scăpat fără nici o zgârietură.

Un alt accident grav de circulaţie a avut loc noaptea trecută pe Calea Lipovei din Timişoara. Trecătorii au încercat să acorde primul ajutor victimelor. Cei trei răniţi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalului Municipal din Timişoara. Unul dintre ei are leziuni multiple, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire.

ACCIDENTE TERIBILE  

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close