Antena 3 Economic Auto Aglomerație uriașă pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Capitală

Aglomerație uriașă pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Capitală

07 Iun 2020   •   19:48
Aglomerație uriașă pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Capitală

Românii se întorc de la mare în această seară, iar pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers către București, e mare aglomerație.

Traficul e intens și se circulă greu întrucât la Dragoș-Vodă s-au format coloane mari de mașini.

Autoritățile le recomandă șoferilor să circule pe drumul vechi (părăsirea autostrăzii la kilometrul 105/ Drajna Nouă și folosirea DN21 – DN3A, după care revenirea pe autostradă în zona localității Lehliu-Gară), respectiv continuarea drumului pe DN3, până la destinație.

De asemenea, șoferii sunt sfătuiți să conducă prudent și să păstreze distanța de sigurnță față de autoturismele aflate în față.

Zeci de mii de de români, la mare, de Rusalii

Peste 15.000 de români au ajuns de Rusalii la mare. Aproape jumătate din ei au venit din București.

Deși, din estimările inițiale, se părea că în minivacanța de Rusalii vor ajunge la mare în jur de 10-12.000 de turiști, realitatea a depășit așteptările turoperatorilor, pentru că în acest weekend prelungit, pe litoral, sunt cazați peste 15.000 de români, cei mai mulți dintre ei veniți din București (aproape jumătate din total), iar pe locurile următoare se situează Brașov, Prahova, Iași, Argeș și Galați, potrivit unui studiu al agenției Litoralulromanesc.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close