Antena 3 CNN Economic Auto Arad. Accident rutier produs de un şofer beat, în vârstă de doar 14 ani

Arad. Accident rutier produs de un şofer beat, în vârstă de doar 14 ani

Arad. Accident rutier produs de un şofer beat, în vârstă de doar 14 ani
31 Mai 2008   •   13:44

Un copil de numai 14 ani a reuşit să îngrozească poliţiştii din Arad. A băut aproape doi litri de bere, a urcat la volan şi a pornit în plimbare prin oraş cu maşina familiei. A fost oprit de poliţişti, i s-au recoltat probe de sânge şi condus acasă. Nu s-a potolit şi a mai încercat o dată. De această dată cursa s-a încheiat într-o intersecţie unde a lovit două maşini şi un autobuz.

Înainte să producă accidentul, adolescentul a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie. Când şi-au dat seama că se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi conduce fără permis, oamenii legii l-au dus acasă şi l-au lăsat în grija surorii. După câteva minute, copilul a reuşit să ia cheile maşinii şi să plece din nou la plimbare. Nu a mers foarte mult pentru că a lovit mai multe maşini care erau oprite la semafor.

ACCIDENT RUTIER PRODUS DE UN COPIL DE 14 ANI CARE CONDUCEA ]N STARE DE EBRIETATEDupă accident, tânărul şofer a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale şi recoltare d eprobe biologice. Medicii, au fost şocaţi cînd au realizat că şoferul beat are doar 14 ani. Copilul se pare că provine dintr-o familie dezorganizată. Mama băiatului a părăsit familia, iar tatăl său este plecat din oraş, la muncă. Copilul locuieşte cu sora sa, şi ea minoră. El se va alege cu dosar penal pentru conducere fără permis, iar dacă rezultatul alcoolemiei va indica peste 0,8 la mie, poliţiştii va fi acuzat şi de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Antena 3

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close