Antena 3 CNN Economic Auto Aston Martin DBS, maşina cu cel mai frumos fund din lume (VIDEO & GALERIE FOTO)

Aston Martin DBS, maşina cu cel mai frumos fund din lume (VIDEO & GALERIE FOTO)

Aston Martin DBS, maşina cu cel mai frumos fund din lume <a href="http://www.antena3.ro/index.php?left_choose=fotogal&id=40418"target="_blank"><b><font color=red>(VIDEO & GALERIE FOTO)</font></b></a>
15 Oct 2007   •   10:45

Bărbaţii nu admiră doar posteriorul lui J-Lo sau a altor frumuseţi din lumea show-biz, ci şi după cel al maşinilor! Pe această temă, ei creează sondaje şi clasamente pentru a stabili care autoturism are cel mai sexy fund, iar poll-ul creat pentru show-ul MPH de luna viitoare este un exemplu excelent, anunţă Auto.ro. Bătălia a fost aprigă dar, în final, Aston Martin DBS, vedeta ultimului film cu James Bond, a ieşit învingător, la mică distanţă de Bugatti Veyron. Când s-a făcut statistica pe sexe, rezultatul a arătat că femeile preferă francezul.

Sondajul a fost condus de cei de la NewCarNet şi a atras 1260 de votanţ, care au avut de ales dintre mai multe maşini atent selecţionate de organizatori. Printre fruntaşi s-a numărat şi Jaguar XK, văzut de bărbaţi pe locul patru şi de femei pe locul cinci, dar şi Audi R8 şi Alfa 8C Competizione, două modele care, probabil, ar fi avut mai mult de câştigat într-un concurs în care conta faţa?

GALERIE FOTO



Antena3.ro

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close