Antena 3 CNN Economic Auto Autobuz cu călători, implicat într-un accident în Vâlcea. 5 răniţi

Autobuz cu călători, implicat într-un accident în Vâlcea. 5 răniţi

Autobuz cu călători, implicat într-un accident în Vâlcea. 5 răniţi
11 Feb 2008   •   17:56

Cinci persoane au fost rănite, luni, dintre care una grav, după ce un autobuz plin cu călători s-a răsturnat pe DJ 676 C, în localitatea Cernişoara, judeţul Vâlcea. Potrivit Poliţiei, accidentul a fost provocat de neatenţia şoferului, care nu a păstrat distanţa suficientă faţă de un autoturism.

Persoana grav rănită a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Vâlcea. Starea femeii este stabilă, potrivit Mediafax. Celelalte patru au suferit răni superficiale, nefiind necesară spitalizarea.

Subinspectorul Daniela Smărăndoiu declară că şoferul se deplasa din direcţia Cernişoara - Roeşti, iar la un moment dat, în afara localităţii Cernişoara, pe un sector de drum îngustat din cauza ruperii părţii carosabile şi nesemnalizat corespunzător, acesta nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de un alt autoturism.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma impactului, autobuzul s-a răsturnat pe partea dreaptă a părţii carosabile, în direcţia sa de mers, diferenţa de nivel fiind de circa 2,5 metri. În urma accidentului, o femeie de 55 ani, din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea, a fost rănită grav, fiind diagnosticată cu fractură de claviculă stângă.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul Etilotest, rezultatele fiind negative, totodată, recoltându-li-se probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close