Antena 3 CNN Economic Auto Automobilele Dacia - vândute cu 13,3% mai bine la nivel mondial

Automobilele Dacia - vândute cu 13,3% mai bine la nivel mondial

Automobilele Dacia - vândute cu 13,3% mai bine la nivel mondial
09 Iul 2008   •   17:35

Vânzările automobilelor marca Dacia, la nivel mondial, au crescut în primele şase luni ale acestui an cu 13,3 la sută, ajungând la 127.276 de unităţi vândute. Dintre brandurile grupului Renault, Dacia este cea care a înregistrat cea mai bună evoluţie procentuală, în această perioadă.

"În semestrul al doilea ne aşteptăm să avem rezultate mai bune decât pe primul semestru, în principal datorită faptului că Sandero şi Logan restilizat sunt deja lansate şi îşi vor putea spune cuvântul în vânzări", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Jacques Daniel, directorul comercial al Dacia Renault şi Nissan în România, citat de Mediafax.

Potrivit aceluiaşi oficial al Dacia, 5.000 de oameni au comandat deja modelul Sandero, lansat cu doar o lună în urmă. În cazul României, Jacques Daniel a preconizat că automobilele Dacia se vor vinde la fel de bine ca anul trecut.

"În condiţiile actuale de piaţă este destul de greu să facem previziuni exacte, însă pot să vă spun că cererea pentru Sandero este peste aşteptări, iar livrările pe care vom reuşi să le realizăm pe plan local ţin mai mult de felul în care vom prioritiza producţia", a precizat directorul comercial al Dacia Renault şi Nissan în România, citat de Mediafax.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close