Antena 3 CNN Economic Auto Bilanţ tragic în urma unui accident de circulaţie: Ambii părinţi, morţi, copiii grav răniţi (VIDEO)

Bilanţ tragic în urma unui accident de circulaţie: Ambii părinţi, morţi, copiii grav răniţi (VIDEO)

Bilanţ tragic în urma unui accident de circulaţie: Ambii părinţi, morţi, copiii grav răniţi <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Iun 2008   •   19:19

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică pe DN 22 C. Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, au murit pe loc iar cei doi copii ai lor au fost răniţi grav în urma impactului dintre un autoturism şi un TIR. Circulaţia între Constanţa şi Cernavodă a fost blocată timp de aproape trei ore iar coloanele de maşini s-au întins pe cîţiva kilometri.

Accidentul s-a produs după ce şoferul s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un TIR. În autoturism se aflau patru persoane, doi adulţi şi doi copii. În urma accidentului cei doi soţi au murit iar copiii, în vărstă de 2 ani, respectiv 15 ani, sunt în stare critică la spital.

Circulaţia pe DN 22C, drumul care leagă autostrada A2 de Constanţa, a fost blocată mai mult de trei ore între localităţile Medgidia şi Satu Nou. Coada de maşini s-a întins pe mai mult de 10 kilometri, chiar dacă poliţiştii au decis devierea circulaţiei pe rute ocolitoare. Porţiunea pe care s-a produs accidentul este una dintre cele mai circulate din ţară.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close