Antena 3 CNN Economic Auto BMW Concept X1 - fotografii în premieră, înaintea debutului de la Paris

BMW Concept X1 - fotografii în premieră, înaintea debutului de la Paris

BMW Concept X1 - fotografii în premieră, înaintea debutului de la Paris
01 Oct 2008   •   18:42

Lucrurile se precipită înaintea Salonului Auto de la Paris. Site-urile de specialitate de pe internet au intrat în posesia primelor imagini cu conceptul BMW X1 care urmează să fie prezentat oficial în capitala Franţei. BMW X1 se înscrie la segmentul compactelor premium şi are ca principală ţintă persoanele active şi moderne. Designul exterior se aseamănă cu cel al fratelui mai mare, X3. Şase linii de contur şi forma tridimensională conturează capota care se continuă cu farurile duble, ce au forma specifică modelelor marca BMW.
Lateralul lui X1 aduce foarte bine cu celelalte versiuni din gama cu aceeaşi iniţială. La partea din spate a automobilului ies în evidenţă stopurile LED în formă de L, iar luneta poziţionată într-un unghi strâns îi conferă un aspect sportiv.
Alexandru Şeremed, corporate communication manager la BMW Romania, a declarat pentru Antena3.ro că acest concept va fi foarte apropiat de varianta de serie a lui X1, care urmează a fi lansată anul viitor. Nu există deocamdată informaţii despre preţ sau despre data la care va fi lansat micul SAV (Sports Activity Vehicle) în România şi în afara ţării.
Fotografii: Autoblog.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close