Antena 3 CNN Economic Auto BMW-ul seria 5 care îi pune pe gânduri pe cumpărători. Este posibil un așa preț?

BMW-ul seria 5 care îi pune pe gânduri pe cumpărători. Este posibil un așa preț?

S-a umplut România de BMW-uri. Berline, crossovere, SUV sau SUV-uri coupe, marca premium bavareză este una dintre cele mai des întâlnite pe străzile din România. Și nu e de mirare, BMW produce mașini frumoase, performante și fiabile. Printre cele mai interesante modele este Seria 5.

BMW-ul seria 5 care îi pune pe gânduri pe cumpărători. Este posibil un așa preț?
30 Ian 2020   •   17:11

Și pentru că românul este atras de mașini străine dar nu și permite de noi, ofertele la mâna a doua sunt printre cele mai căutate. Promotor a luat în colimator un anunț de vânzare al unui BMW Seria 5, publicat pe mobile.de.

BMW-ul 530 se vinde în Germania cu 7.300 EUR (aproximativ 35.000 de lei). Mașina a fost înmatriculată în 2011, vine cu o cutie de viteze automată, motor cu o capacitate cilindrică de 2.996 cm3, pe benzină, cu o putere de 200 kW (272 CP), tracțiune integrala, precum și încadrarea în norma de poluare Euro 4.

Mașina a parcurs până în prezent 439.000 de km. Pe piața din România este exclus ca această mașină să apară cu un astfel de kilometraj, pentru că samsarii au grija să-l măsluiască așa cum trebuie.

Continuarea, pe ProMotor.ro.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close