Antena 3 CNN Economic Auto Boc şi Berceanu, pe şantier: Pasajul Băneasa, deschis în noiembrie. Autostrada Bucureşti-Ploieşti, în 2010

Boc şi Berceanu, pe şantier: Pasajul Băneasa, deschis în noiembrie. Autostrada Bucureşti-Ploieşti, în 2010

Boc şi Berceanu, pe şantier: Pasajul Băneasa, deschis în noiembrie. Autostrada Bucureşti-Ploieşti, în 2010
Sursa foto: boc
12 Mai 2009   •   16:49

Pasajul Băneasa va fi dat în folosinţă la 30 noiembrie, promit constructorii, care au primit marţi o vizită din partea premierului Emil Boc şi a Ministrului Transporturilor, Radu Berceanu. Constructorii au dat asigurări că la acea dată maşinile vor putea circula pe sub pasaj. Ei spun că lucrările sunt terminate în proporţie de 54%.

Ministrul Transporturilor şi premierul Boc au inspectat marţi mai multe şantiere rutiere din ţară, printre care şi cel de la autostrada Bucureşti-Braşov, dar şi al centurii oraşului Ploieşti. Ei s-au intereseat de stadiul lucrărilor precum şi de numărul de angajaţi şi de naţionalitatea acestora.

Premierul Emil Boc a anunţat că tronsonul de autostradă Bucureşti - Ploieşti va fi deschis circulaţiei în iulie 2010 şi va face legătura între centura Capitalei şi cea a municipiului Ploieşti.

Ministrul Transporturilor a declarat că autostrada Bucureşti-Ploieşti trebuia să fie deja gata. Vinovaţi pentru întârzierea lucrărilor sunt foştii guvernanţi - susţine Radu Berceanu.

Tronsonul Moara Vlăsiei-Ploieşti de pe autostrada Bucureşti-Ploieşti are o lungime de 42,5 kilometri, iar valoarea totală a contractului se ridică la aproximativ 100 de milioane de euro.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Berceanu Boc
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close