Antena 3 CNN Economic Auto Bolizii FIA GT au sosit în Capitală

Bolizii FIA GT au sosit în Capitală

Bolizii FIA GT au sosit în Capitală
17 Mai 2007   •   07:46

Faimoasele maşini care se vor întrece în campionatul FIA GT au ajuns miercuri-noapte în Capitală. 116 tiruri au adus în România bolizi Maseratti, Lamborghini, Aston Martin, Porsche sau Ferrari. Competiţia începe vineri iar cursele le veţi putea urmări în direct la Antena 1 şi Antena 2.

Escortate de echipaje de poliţie, convoaiele au ajuns în Piaţa Constituţiei. Comisia de Omologare a Federaţiei Internaţionale de Automobilism a inspectat traseul Circuitului de Formula 3 de la Bucureşti şi s-a arătat satisfăcută de felul în care se prezintă traseele.Echipele care participă la campionatul FIA GT folosesc zece modele de maşini.

Prima competiţie FIA GT organizată pe un circuit stradal din ultimii zece ani va atrage în Bucureşti peste 1.000 de turişti străini şi 13.000 de turişti din provincie. Organizatorii susţin că 80% din bilete au fost vândute deja. Raliul ?Bucharest Challenge 2007?, contând pentru etapa a III-a a Campionatului Mondial de Automobilism FIA GT, va începe vineri, cu sesiunea de antrenamente şi se va încheia duminică.

Antena 3

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close