Antena 3 CNN Economic Auto Bucureşti, cartierul Militari: O femeie de 23 de ani, ucisă pe trecerea de pietoni

Bucureşti, cartierul Militari: O femeie de 23 de ani, ucisă pe trecerea de pietoni

Bucureşti, cartierul Militari: O femeie de 23 de ani, ucisă pe trecerea de pietoni
17 Iul 2008   •   11:21

Imprudenţa şi teribilismul au dat naştere unei tragedii, miercuri seară, în zona Lujerului, din Capitală. Două fete au ajuns în stare gravă la spital, după ce un tânăr la volanul unei maşini de teren le-a izbit în plin, chiar pe trecerea de pietoni. Una dintre persoanele rănite a murit la scurt timp, ca urmare a unui traumatism cerebral grav. Potrivit poliţiştilor, bolidul avea viteză foarte mare, iar şoferul nu a ţinut cont de semnele de circulaţie.

Accidentul a avut loc în cartierul Militari din Capitală, cu puţin înainte de lăsarea serii. Rezultatul aparatului etilotest a demonstrat faptul că şoferul vinovat de producerea accidentului nu consumase băuturi alcoolice.

Imediat după accident, şoferul care le-a spulberat a intrat în stare de şoc şi le-a spus poliţiştilor că-i pare rău. Fata care a supravieţuit, de 24 de ani, a ieşit din comă şi este conştientă. Este la terapie intensivă şi are multiple fracturi şi traumatisme. Dacă se va stabili că şoferul maşinii de teren este vinovat el ar putea face puşcărie pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI



Antena 3

×
Parteneri
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
x close