Antena 3 CNN Economic Auto Bucureşti. Încep demolările pentru pasajul Basarab

Bucureşti. Încep demolările pentru pasajul Basarab

Bucureşti. Încep demolările pentru pasajul Basarab
01 Apr 2007   •   18:52

Primăria Capitalei va începe, săptămâna viitoare, demolarea primelor trei imobile situate în apropierea Gării Basarab, pe Şoseaua Orhideelor, după ce Primăria Sectorului 1 a emis autorizaţiile necesare acestei operaţiuni. Surse municipale au declarat agenţiei Mediafax că primele imobile care vor fi demolate sunt construcţiile de pe Şoseaua Orhideelor nr.25, nr.50 şi nr. 62. Pentru aceste imobile Primăria sectorului 1 a semnat, încă de săptămâna trecută, autorizaţiile de demolare.

Municipalitatea este proprietara a circa 90 de imobile - terenuri şi construcţii - din zona Basarab-Orhideelor-Grozăveşti, pentru achiziţia cărora a alocat un buget de peste 25 milioane de euro. De asemenea, primăria a angajat o firmă, prin licitaţie, care să se ocupe cu expropierile.

Lucrările la pasajul Basarab continuă, începând de săptămâna trecută, cu ridicarea pilonului principal de susţinere a viitorului pasaj. Tot de săptămâna trecută au intrat în vigoare restricţiile de circulaţie, traficul rutier general fiind întrerupt timp de doi ani pe străzile din zona Gării Basarab.

Antena 3

×
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close