Antena 3 CNN Economic Auto Carvertising - un nou mod de a plăti rata la maşină

Carvertising - un nou mod de a plăti rata la maşină

Carvertising - un nou mod de a plăti rata la maşină
15 Mai 2007   •   19:21

Să primeşti bani ca să porţi reclame pe maşină este un concept nou în România, numit ?carvertising?. El a fost preluat din vestul Europei în octombrie anul trecut de societatea Autopres din Cluj. Aceasta ia în chirie spaţiul publicitar de pe autoturismele clienţilor săi, oferindu-le în schimb 150 de euro pe lună. Sistemul se aplică şi pentru cei care au deja o maşină, dar şi pentru cei care vor să cumpere una.

Pentru cei care îşi cumpără o maşină în leasing această metodă este perfectă. Clientul încheie un contract de publicitate cu Autopres prin care se obligă, după ce intră în posesia autovehiculului, să poarte reclama pe el cât timp foloseşte maşina. Proprietarul va trebui sa plătească un avans de minimum 15% din preţul maşinii şi o taxă de 100 RON + TVA. În schimb, o parte din fiecare rată de credit lunară pentru autoturismele achiziţionate prin Autopres va fi preluată de aceasta, dar nu mai mult de 150 de euro lunar.

Şi persoanele care deţin deja un autoturism pot intra în sistem, cu condiţia ca maşina să nu aibă o vechime mai mare de 5 ani. În acest caz, contractele se încheie pe o perioada fixă de doi sau patru ani.

Citiţi articolul complet în Cotidianul

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close