Antena 3 CNN Economic Auto Cea mai sexy maşină în 2007 (GALERIE FOTO)

Cea mai sexy maşină în 2007 (GALERIE FOTO)

Cea mai sexy maşină în 2007 <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
11 Iul 2007   •   18:34

Volkswagen surprinde piaţa auto americană cu un model de o eleganţă excentrică, ale cărui caracteristici i-au determinat pe cei de la revista Road and Travel din SUA să afirme că "modelul Eos este cea mai sexy maşină a anului 2007", relatează AutoMarket. Liniile elegante ale designului, preţul sub 30.000 de dolari, ţinuta de drum, acoperişul retractabil şi motorizările sale care generează până la 250 cai putere, au fost principalele motive pentru care ?Ghidul cumpărătorului de maşini sexy?, realizat de revista americană, a numit Eos câştigătorul din acest an.

Spaţiul interior al maşinii este bun pentru un model din această clasă. Poziţia de conducere este joasă, sportivă, iar confortul este ajutat de scaunele sport, dotare standard pentru Eos. În spate este loc suficient pentru doua persoane, iar amplasarea comenzilor este asemănătoare cu a tuturor modelelor VW, doar că arhitectura bordului este diferită.

Eos este poziţionat ca dimensiuni între Golf şi Passat, iar platforma sa tehnică este un hibrid între aceste două modele: puntea faţă este de Golf, iar puntea spate, de Passat. Asta face ca, pentru moment, Eos sa fie singurul model CC de pe piaţă cu punte spate independentă.

?Suntem foarte mândri de reuşita lui Eos pe piaţa americană, mai ales la capitolul apreciere. Eos a devenit un punct forte pentru VW, reprezentand ceea ce are mai bun stilul si tehnologia germana?, a declarat Susan Kelke, oficial al diviziei nord-americane de la VW.

GALERIE FOTO - Volkswagen Eos

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close