Antena 3 CNN Economic Auto Ceaţa îngreunează din nou circulaţia în ţară

Ceaţa îngreunează din nou circulaţia în ţară

Ceaţa îngreunează din nou circulaţia în ţară
17 Ian 2008   •   18:46

Din nou ceaţă în sudul şi estul ţării. Se circulă cu mare dificultate pe autostrada Soarelui, dar şi pe mai multe drumuri naţionale. Sunt porţiuni de drum unde vizibilitatea e mai mică şi de 10 de metri. "Ceaţa creează probleme şoferilor de pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, unde vizibilitatea este mai mică de 30 de metri. În judeţul Olt, pe DE 70, între localităţile Caracal şi Mihăeşti, vizibilitatea este, de asemenea, în jur de 30 de metri. Şi în judeţul Brăila, pe DE 584 Slobozia-Brăila, ceaţa micşorează vizibilitatea pe alocuri sub o sută de metri. Aceeaşi vizibilitate, uneori chiar şi mai mică, există şi pe anumite porţiuni ale unor drumuri din judeţele Buzău, Constanţa, Covasna, Ialomiţa şi Olt", precizează Centrul Infotrafic.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, care să nu depăşească 30 de kilometri pe oră în localităţi şi 50 de kilometri în afara acestora, inclusiv pe autostradă.

Evitarea depăşirilor este indicată, cât şi mărirea distanţei de siguranţă între maşini şi evitarea efectuării depăşirilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close