Antena 3 CNN Economic Auto Cel mai nou showroom Rolls-Royce s-a deschis la Beijing

Cel mai nou showroom Rolls-Royce s-a deschis la Beijing

Cel mai nou showroom Rolls-Royce s-a deschis la Beijing
23 Iul 2007   •   11:30

Un nou showroom Rolls Royce a fost deschis oficial la Beijing, de către Colin Kelly, Diretorul Regional Asia Pacific al companiei Rolls-Royce Motor Cars. Acesta este al cincilea astfel de showroom din China şi este locat în zona comercială a oraşului, în clădirea hotelului The Regent. Spaţiosul showroom combină designul modern cu cel tradiţional, reflectând întocmai valorile brandului Rolls Royce. Pentru prima oară la Beijung, cei care au participat la lansare, au putut vedea superba maşină decapotabilă Phantom Drophead.

Clienţii VIP care vor vizita showroom-ul vor fi primiţi într-o încăpere deosebită, rezervată special pentru aceştia. Rolls Royce va prezenta în 2007, pe lângă decapotabila Phantom Drophead, alte două modele cabrio.

Phantom rămâne cea mai bine vândută super maşină de lux din lume. Un nou model de Rolls, puţin mai ieftin decât Phantom, va fi disponibil iubitorilor de maşini de lux până în 2010.

Din 2003, când au fost livrate primele Rolls Royce către clienţii din China, vânzările au crescut considerabil, iar anul 2006 a adus vânzări duble faţă de anul precedent, fiind aşteptate creşteri spectaculoase şi în 2007.

Acest lucru a făcut din China cea de-a treia piaţă de desfacere pentru Rolls Royce din lume, primele fiind Statele Unite şi Marea Britanie.

Antena3.ro

Citiţi mai multe detalii pe Auto Channel

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close