Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia în Centrul Vechi al Capitalei a fost reluată

Circulaţia în Centrul Vechi al Capitalei a fost reluată

Circulaţia în Centrul Vechi al Capitalei a fost reluată
25 Oct 2007   •   07:07

Circulaţia în Centrul Vechi al Capitalei s-a reluat, chiar dacă acest lucru nu este oficial. Dar barierele care blocau accesul auto au dispărut ca prin minune, iar gardienii care le păzeau s-au făcut nevăzuţi. Şoferii au intrat pe străzi, fără să mai ţină cont de semnele de circulaţie. Traficul rutier a fost interzis în centrul istoric în urmă cu trei ani. Edilii Capitalei au considerat că astfel vor proteja clădirile vechi. Atunci au fost instalate barire şi puşi de pază gardieni publici din sectorul 3.

Acum nu mai este nimeni care să păzească zona. ?S-a făcut un schimb de procedură, până intră poliţia comunitară a municipiului şi până se semnează actele au fost două, trei zile în care bariele au rămas ridicate?, a explicat Cătălin Cazacu, director la Primăria Capitalei.

Neînţelegerile dintre primăria sectorului 3, cea de care aparţine centrul istoric şi Municipalitate, care renovează zona, sunt motivele care au dus la situaţia actuală. Şefii Municipalităţii susţin că în câteva zile interdicţia de circulaţie prin centrul istoric va fi impusă din nou.

Antena 3

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close