Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia îngreunată din cauza ceţii pe autostrada A1

Circulaţia îngreunată din cauza ceţii pe autostrada A1

Circulaţia îngreunată din cauza ceţii pe autostrada A1
07 Dec 2007   •   21:00

Circulaţia îngreunată din cauza ceţii pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti şi pe mai multe drumuri naţionale. Pe unele tronsoane de drum vizibilitatea este redusă sub 10 metri, informează Centrul Infotrafic citat de Mediafax. Traficul rutier este îngreunat şi pe centura ocolitoare a municipiului Piteşti, artera care face legătura între Autostrada Bucureşti - Piteşti şi DN7, spre Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov, coloanele de maşini fiind de opt kilometri pe ambele sensuri.

Tot în condiţii de ceaţă densă se circulă şi pe DN1, în judeţul Sibiu, între kilometri 272 (intrarea în Scoreiu) şi 285 (intrarea în Avrig), în judeţul Prahova, între kilometri 101 şi 135(de la Comarnic până la limita cu judeţul Braşov) şi pe DN1A (în zona Cheia).

În judeţul Iaşi, pe DN28A, între kilometri 9 şi 22( Ruginoasa - Iaşi - Paşcani) şi între kilometri 26 şi 32( Paşcani - Cristeşti) şi pe DN2E85, pe tronsonul Moşca - Cristeşti- Drăguşeni- limita cu judeţul Suceava, ceaţa deasă reduce vizibilitatea sub 10 metri.

Nu s-au înregistrat tamponări sau alte incidente, a precizat comisarului şef Marian Badea şeful Poliţiei Rutiere Argeş, citat de Mediafax. Şoferii sunt rugaţi să nu depăşească imprudent maşinile din faţă pentru a nu complica şi mai mult traficul din zonă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close