Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţia rutieră între străzile Pallady şi Rebreanu a fost reluată

Circulaţia rutieră între străzile Pallady şi Rebreanu a fost reluată

Circulaţia rutieră între străzile Pallady şi Rebreanu a fost reluată
15 Iul 2007   •   12:21

Lucrările pe Bulevardul 1 Decembrie, în valoare de peste 138 milioane de lei, au început în luna august anul trecut şi aveau ca termen de finalizare luna martie 2008, acestea fiind încheiate cu opt luni înainte de termenul stabilit în contract. Desfăşurate pe o distanţă de 3,2 kilometri, lucrările pe tronsonul cuprins între strada Liviu Rebreanu şi Bulevardul Theodor Pallady au constat în reabilitarea şi extinderea carosabilului şi modernizarea căii de rulare a tramvaiului.

Totodată, prin lucrările de modernizare, carosabilul a fost extins de la două la trei benzi. Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a fost prezent la inaugurarea tronsonului, şi a declarat că lucrările de modernizare au două mari avantaje, primul fiind că lucrările de la infrastructura carosabilului sunt garantate cinci ani, iar cele de la tramvai 50 de ani, iar al doilea că liniile de tramvai au fost construite la nivelul carosabilului.

Videanu a adăugat că lucrarea este finalizată în totalitate pe porţiunea cuprinsă între strada Liviu Rebreanu şi Bulevardul Theodor Pallady, urmând ca lucrările pe întreg Bulevadrul 1 Decembrie, respectiv până la Poarta 4 Faur, să fie încheiate în luna august.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close