Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţie îngreunată din cauza ceţii şi a poleiului

Circulaţie îngreunată din cauza ceţii şi a poleiului

Circulaţie îngreunată din cauza ceţii şi a poleiului
19 Ian 2008   •   11:29

Circulaţia rutieră pe multe drumuri importante se desfăşoară cu dificultate din cauza ceţii dense şi a poleiului, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, vizibilitatea era sâmbătă dimineaţă de aproximativ 100 de metri şi risc de producere a poleiului; pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, între Capitală şi kilometrul 43, vizibilitate sub 100 de metri; în judeţul Prahova, pe DN 1 (între Ploieşti şi Breaza), DN 1A (între Ploieşti şi Măgurele), DN 1B şi DN 1D, vizibilitate de aproximativ 100 de metri.

În judeţele Giurgiu, Vaslui şi Timiş, vizibilitatea, pe alocuri, era sub 50 de metri pe drumurile naţionale şi judeţene. În judeţul Arad, pe DN 7, vizibilitate sub 50 de metri, iar în judeţul Brăila, sub 100 de metri pe arterele naţionale şi judeţene. În judeţul Gorj, pe DN 67, între localităţile Motru şi Târgu Jiu, vizibilitate era sub 50 de metri. În judeţul Bistriţa Năsăud, pe DN 17, în zona Văii Bârgăului, vizibilitate sub 50 de metri, ca şi în judeţul Buzău, pe DE 85 (între Poşta Câlnău şi limita cu judeţul Vrancea), iar pe DN 2B, DN 2C şi DN 22, vizibilitate era sub 100 de metri. În judeţul Argeş, pe DN 7 Drăganu - Morăreşti, DN 7C Piteşti - Curtea de Argeş, DN 65 (între kilometri 90 şi 114) şi DN 73 Tălpeni - Mihăieşti, vizibilitate era sub 50 de metri.

În judeţul Călăraşi, pe multe artere naţionale se semnalează porţiuni cu risc de producere a poleiului sau cu polei şi, de asemenea, cu ceaţă densă, iar în judeţul Covasna, pe unele artere judeţene importante este polei.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi ceaţă, să nu bruscheze comenzile maşinii şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte, pentru a evita producerea accidentelor rutiere.

Rompres

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close