Antena 3 CNN Economic Auto Circulaţie restricţionată pe DN 73 A Predeal-Râşnov

Circulaţie restricţionată pe DN 73 A Predeal-Râşnov

Circulaţie restricţionată pe DN 73 A Predeal-Râşnov
07 Aug 2007   •   18:22

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADN) anunţă conducătorii auto că ploile abundente au afectat lucrările de consolidare aflate în curs de execuţie pe DN73A, pe ruta Predeal - Râşnov, între km 4+400 şi km 4+450. Această porţiune de drum s-a rupt pe o lungime de circa 6 metri în profil longitudinal şi circa un metru în profil transversal. Zona a fost semnalizată corespunzător. Circulaţia pe sectorul afectat se desfăşoară pe un singur sens şi este permisă numai pentru vehiculele cu masa totală maxim autorizată de până la 3,5 tone, inclusiv.

Se recomandă ca trasee alternative: atât pentru vehiculele de 3,5 t 7,5t, DN 73: Raşnov - Braşov; DN1: Braşov ? Predeal. Circulaţia pe DN1: Braşov - Predeal se poate desfăşura în conformitate cu prevederile Ordinului MTCT 2510/2006: în zilele de luni - vineri, în intervalul orar 22.00 ? 06.00 ; în zilele de luni - vineri, în intervalul orar 06.00 - 22.00, numai pe baza autorizaţiei nominale de circulaţie.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră provizorie şi indicaţiile agenţilor de circulaţie. Restricţia va fi ridicată după efectuarea lucrărilor de consolidare care să permită circulaţia tuturor autovehiculelor în condiţii de siguranţă.

Rompres

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close