Antena 3 CNN Economic Auto Constanţa. Pod nou între port şi autostradă

Constanţa. Pod nou între port şi autostradă

Constanţa. Pod nou între port şi autostradă
03 Mai 2007   •   19:33

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Constanţa, că unul dintre proiectele de investiţii ce vor demara în acest judeţ va fi construirea unui pod care să asigure legătura între terminalul de containere, restul portului şi Autostrada Soarelui. ?Podul va avea o bandă care va asigura legătura cu Autostrada, pentru a elibera podul rutier de traficul comercial, care îngreunează foarte mult circulaţia?, a precizat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a mai discutat cu directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa despre stadiul diferitelor proiecte cum ar fi Staţia de Tratare a Apelor, extinderea capacităţii terminalului de containere şi starea proiectului privind terminalul de barje. Ministrul a precizat că Portul Constanţa reprezintă un punct strategic în dezvoltarea economică a României.

?Prin Portul Constanţa putem asigura intrarea României pe toate rutele comerciale, atât pe autostrăzile maritime, cu sprijinul dezvoltării culoarului IV rutier şi al culoarului IV feroviar şi, în mod evident, cu sprijinul culoarului VII, care este constituit de Canalul Dunăre-Marea Neagră şi de Dunăre în sine?, a spus Ludovic Orban.

Rompres

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close