Antena 3 CNN Economic Auto Coşmar în trafic. Accidente şi blocaje, din cauza ninsorii

Coşmar în trafic. Accidente şi blocaje, din cauza ninsorii

Coşmar în trafic. Accidente şi blocaje, din cauza ninsorii
17 Dec 2007   •   07:30

Zeci de accidente de circulaţie şi şoferi blocaţi ore în şir în trafic. Aceasta a fost situaţia în ultimele 24 de ore, pe multe dintre drumurile din ţară. Doi oameni au murit în accidente produse din cauza vremii nefavorabile, unul la Buzău, în apropiere de Mihăileşti, celălalt pe drumul dintre Deva şi Arad. În ambele cazuri, autoturismele au ajuns pe contrasens şi au fost strivite de TIR-uri .

Accidentul de pe DN 7 s-a produs pe raza localităţii hunedorene Tătărăşti. Ningea abundent, iar şoferul elveţian circula cu viteză foarte mare. Nu a văzut TIR-ul care venea din faţă şi a intrat frontal în el. Poliţiştii spun că, după primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului. Circulaţia între Deva şi Arad a fost paralizată mai bine de două ore, timp în care coloanele de maşini s-au întins pe mai mult de 7 kilometri, pe fiecare sens de mers.

Celălalt accident s-a produs pe Drumul Naţional 2, la intrarea în localitatea buzoiană Mihăileşti. Din cauza zăpezii de pe carosabil, maşina a intrat în derapaj, a ajuns pe contasens şi a intrat în plin într-un tir care venea din sens opus. În urma coliziunii, soţia şoferului, aflată pe bancheta din dreapta, a murit pe loc, iar un alt pasager s-a ales cu răni grave, fiind transportat de urgenţă la spital.

Antena 3

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close