Antena 3 CNN Economic Auto Dacia Logan VAN şi Logan Pick-Up, comercializate şi în Europa de Vest

Dacia Logan VAN şi Logan Pick-Up, comercializate şi în Europa de Vest

Dacia Logan VAN şi Logan Pick-Up, comercializate şi în Europa de Vest
24 Noi 2008   •   17:14

Dacia va comercializa, începând din această lună, şi în Europa de Vest, modelele Logan VAN şi Pick-Up, anunţă grupul Renault, proprietarul Automobile Dacia. În România şi Bulgaria, Logan Van este disponibil din februarie 2007 iar Logan Pick-Up din martie anul curent, potrivit comunicatului Renault citat de Mediafax.
Cele două vehicule vor fi comercializate cu o garanţie de trei ani în limita a 100.000 de kilometri. Logan VAN are un volum de încărcare de 2,5 metri cubi, iar Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1,8 metri, spaţiul de depozitare din spatele locurilor din faţă fiind de 300 de litri.

Ambele modele sunt construite la uzina Dacia de la Mioveni, pe platforma Logan (B0), împreună cu celelalte modele ale gamei Dacia, Logan Sedan, Logan MCV şi Sandero. Utilitarele pot fi echipate cu trei propulsoare, un motor de 1,6 litri de 90 cai putere, ca şi un diesel care dezvoltă 70 respectiv 85 cai putere.

Exclusiv pentru Logan VAN este disponibil un motor pe benzină de 1,4 litri şi 75 vai putere. Din cauza scăderii cererii pe majoritatea pieţelor unde sunt comercializate vehiculele Dacia, Uzina de la Mioveni este oprită în perioada 20 noiembrie - 7 decembrie.
Fotografii: Dacia
Antena3.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close