Antena 3 CNN Economic Auto Dâmboviţa. Accident provocat de doi oameni ai legii, care se întreceau pe motociclete

Dâmboviţa. Accident provocat de doi oameni ai legii, care se întreceau pe motociclete

Dâmboviţa. Accident provocat de doi oameni ai legii, care se întreceau pe motociclete
26 Aug 2008   •   19:47

Întrecere pe şosea între oamenii legii, în Dâmboviţa. Doi angajaţi ai Direcţiei Generale Anticorupţie au gonit cu motocicletele, iar unul s-a oprit într-o maşină. Cel puţin acestea sunt declaraţiile martorilor. Reprezentanţii MIRA spun însă că bărbatul implicat în accident nu a mai putut controla motocicleta din cauza unor probleme medicale.

Motocicliştul implicat în accident gonea pe mijlocul şoselei. Martorii susţin că se întrecea cu un alt coleg. În curbă, a pierdut controlul şi a intrat într-o maşină care circula regulamentar din sens opus. "Noi mergeam regulamentar, aveam 30-40, după care a intrat pe contrasens." a declarat Gabriel Panait, al doilea şofer.

Cei doi bărbaţi au declarat după impact că se aflau în misiune. Martorii spun însă că nu aveau girofarurile aprinse. În autoturism se aflau patru persoane, printre care şi un copil. Niciunul dintre ei nu a fost rănit. Angajatul DGA a fost rănit în urma accidentului şi dus la Spitalaul Floreasca. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe celălalt sens de mers, unde a lovit un biciclist, care a fost rănit uşor.

Poliţiştii au declarat că au fost recoltate probe de sânge pentru a stabili dacă cei doi şoferi consumaseră băuturi alcoolice. Ancheta continuă pentru a se stabili cauzele accidentului. Bărbatul rănit a refuzat să dea declaraţii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close