Antena 3 CNN Economic Auto Dâmboviţa. Un mort şi şapte răniţi, după ce un microbuz a fost lovit de un tir

Dâmboviţa. Un mort şi şapte răniţi, după ce un microbuz a fost lovit de un tir

Dâmboviţa. Un mort şi şapte răniţi, după ce un microbuz a fost lovit de un tir
12 Aug 2008   •   21:31

Accident de circulaţie extrem de grav marţi seară în Dâmboviţa. Un om a murit şi alţi şapte au fost răniţi, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tir. Patru dintre răniţi au fost aduşi la Bucureşti, fiind internaţi în stare destul de gravă la Spitalul Floreasca. De asemenea, o altă persoană implicată în accident a fost internată la secţia de ortopedie a unităţii sanitare.

Poliţia Dâmboviţa a precizat pentru Mediafax că şapte persoane au fost rănite, iar o alta şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe DN 71. Accidentul s-a produs după ce şoferul unui tir care circula dinspre Piteşti spre Bucureşti nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţa sa, care a frânat brusc. Pentru a evita impactul, şoferul tirului a tras stânga de volan şi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un microbuz în care se aflau în total nouă persoane. Un singur pasager scăpând nevătămat.

Potrivit subcomisarului Răducu Rizea, de la IPJ Dâmboviţa, deocamdată nu se poate spune cine se face vinovat de producerea accidentului. Potrivit poliţiştilor, citaţi de Mediafax, la locul accidentului sunt urme de frânare ale camionului de mare tonaj de aproximativ 30 de metri lungime.

Antena3.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close