Antena 3 CNN Economic Auto (P) Davanti Tyres – porneste la drum echipat pentru sezonul de iarna

(P) Davanti Tyres – porneste la drum echipat pentru sezonul de iarna

(P) Davanti Tyres – porneste la drum echipat pentru sezonul de iarna
17 Sep 2018   •   12:05

Cat de greu crezi ca ar trebui sa fie testate anvelopele? Caracteristica principala trebuie sa fie siguranta si astfel, cauciucurile trebuie sa fie impinse la extrem in timpul testarii pentru a-si dovedi performanta. Dupa ce petreci ani dezvoltand anvelopele potrivite care sa tina piept celor mai extreme conditii de iarna apriga, care este urmatoarea provocare pe care o accepti? Testarea lor in taramul iernii extreme, acolo unde gheata si zapada sunt nesfarsite, iar asfaltul este un lux pentru soferi – Finlanda. Acesta este locul in care Davanti Tyres pune totul la bataie, pentru ca tu sa ai doar de castigat. Scopul final a fost acela de a asigura conditii optime de sofat, durabilitate si aderenta de iarna exceptionala, performante de care ai cel mai mare nevoie in sezonul rece.

Performanta este miezul fiecarui anvelope Davanti.

Toata gama de anvelope Davanti este testata la cele mai dificile facilitati din lume: Applus+ IDIADA in Spania, Test World in Finlanda si Millbrook Proving Ground in Marea Britanie. Davanti Tyres a apelat la compania independenta Test World Oy cu sediul in Ivalo, Finlanda, pentru a dezvolta, certifica si eticheta modelele de iarna din gama Wintoura. Gama de cauciucuri de iarna Davanti Wintoura a fost testata pe autodromul Airport Proving Grounds care are disponibil cel mai lung sezon functional in conditii arctice in aer liber (octombrie pana la sfarsitul lunii aprilie).

Cele 4 modele ale gamei de iarna din care poti alege sunt: Davanti Wintoura, Davanti Wintoura Plus, Davanti Wintoura SUV, Davanti Wintoura VAN.

Davanti Wintoura este un profil de iarna directional de inalta performanta, care ofera siguranta, stabilitate, confort si consum optim de carburant, in toate conditiile de iarna pentru vehiculele compacte. Davanti Wintoura Plus dispune de un model al benzii de rulare asimetric UHP, optimizat pentru siguranta, performanta si o calatorie confortabila, oferind o experienta de tractiune si de conducere sigura pentru vehiculele de inalta performanta. Anvelopa Davanti Wintoura SUV are o banda de rulare directionala proiectata special oferind incredere impotriva elementelor naturii printr-o tractiune maxima, stabilitate optima si confort la rulare. Davanti Wintoura VAN are un profil simetric optimizat al benzii de rulare proiectat pentru tractiune ridicata si performante de franare bune, chiar si in conditii severe de iarna.

Brand-ul de cauciucuri Davanti este importat exclusiv de catre Anvelope.ro, distribuitorul unic in Romania al marcii. Davanti Tyres este cu un pas inaintea tuturor #leadingtheway si vine cu o abordare noua, gandind lucrurile diferit. Oricare ar fi conditiile, oricum ar fi drumul, exista o anvelopa Davanti pentru fiecare calatorie.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close