Antena 3 CNN Economic Auto De la Tokyo la Istanbul, la volanul unui Aston Martin (GALERIE FOTO)

De la Tokyo la Istanbul, la volanul unui Aston Martin (GALERIE FOTO)

De la Tokyo la Istanbul, la volanul unui Aston Martin <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
15 Aug 2007   •   11:44

Majoritatea oamenilor pot doar să viseze cum este să conduci un Aston Martin... nu este cazul celor doi britanici care s-au aventurat să parcurgă în întregime noua autostradă Asia-Pacific, la volanul celebrului autoturism. Phil Colley şi Richard Meredith sunt primii care au străbătut noua autostradă, de la Tokyo până la Istanbul. Modelul pe care cei doi l-au condus este un Aston Martin - Vantage V8, maşină fabricată manual, recunoscută pentru înalta sa performanţă şi agilitatea ieşită din comun. Maşina îmbină caracteristicile clasicului automobil Aston Martin cu dotări moderne, mai funcţionale şi este cea mai dorită maşină sport din lume.

Cei doi britanici au înregistrat mii de kilometrii la bordul Vantage V8, traversând ţări precum Coreea de Sud, China, Kazakhstan, Kyrgyzstan şi Uzbekistan.

Autostrada a fost finalizată anul trecut, dar are în continuare porţiuni de drum improvizate, unde se circulă greu. Pentru cei doi şoferi acest lucru s-a dovedit a fi o adevărată provocare, la fel şi pentru maşină, care avea deja la bord 100.000 mile, dintre care 30.000 parcurse în doar 30 de zile.

După saşe săptămâni, Aston Martinul a ajuns la Istanbul, unde şi-a încheiat călătoria.

Călătoria cu Aston Martin în imagini ? Sursa: Sky News

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close