Antena 3 CNN Economic Auto De teama amenzilor, zeci de şoferi de tir şi-au ascuns maşinile în porumb

De teama amenzilor, zeci de şoferi de tir şi-au ascuns maşinile în porumb

De teama amenzilor, zeci de şoferi de tir şi-au ascuns maşinile în porumb
23 Aug 2008   •   11:43

Aproximativ 50 de şoferi de tir au tras autovehiculele pe marginea carosabilului, după care au fugit în lanurile de porumb, iar alţii s-au baricadat în maşini, după ce poliţiştii ieşeni, reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române şi cei ai Gărzii Financiare verifică, la sfârşitul acestei săptămâni, dacă maşinile de mare tonaj respectă prevederile legale în ceea ce priveşte încărcătura.

Şoferii de tir au fost opriţi de DE 583, la ieşirea din oraşul Târgu Frumos spre Roman, unde traficul este îngreunat din cauza vehiculelor de mare tonaj. Pentru descongestionarea traficului şi găsirea şoferilor prin lanurile de porumb a fost nevoie de intervenţia şefului poliţiei ieşene, comisarul şef al IPJ, Liviu Zamfirescu, şi a ofiţerilor DPIR. Aproape 90% din cei controlaţi nu au respectat standardele legale de circulaţie pe drumurile publice.

Şoferii care şi-au abandonat tirurile nu au scăpat, însă uşor. Au fost aşteptaţi de oamenii legii până când au venit să îşi ridice maşinile şi au primit amenzi a căror valoare totală a depăşit 60 de mii de lei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close