Antena 3 CNN Economic Auto Detroit. BMW a prezentat modelul X6 de serie (GALERIE FOTO)

Detroit. BMW a prezentat modelul X6 de serie (GALERIE FOTO)

Detroit. BMW a prezentat modelul X6 de serie <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
15 Ian 2008   •   09:04

Fondatorul segmentului Sports Activity Vehicle sau SAV, BMW prezintă acum modelul de serie al conceptului prezentat în premieră la salonul auto de la Frankfurt. Cea mai sportivă şi dinamică interpretare a seriei X de la BMW pune accent pe modul dinamic de conducere care reiese din designul special al automobilului. Extravagantul design exterior este combinat cu eleganţa sportivă specifică a unui coupe BMW şi cu ADN-ul modelelor X.

BMW X6 ? GALERIE FOTO (Fotografii-Zercustoms)

Orientarea clară către roţi, garda la sol generoasă, şi aripile foarte proeminente din jurul roţilor îi conferă BMW-ului X6 o prezenţă puternică, caracteristică unui model din gama X a BMW.

BMW X6 este primul model din lume dotat cu Dynamic Performance Control, care împreună cu tehnologia inteligentă de tracţiune integrală (xDrive), îi conferă o mai bună stabilitate şi precizie a direcţiei în orice condiţii de mers.

X6 nu dispune încă de un motor pe motorină însă poate fi considerată o maşină verde pentru că BMW a prezentat la Detroit o variantă concept de hibrid electric a SAV-ului. Cel mai mic propulsor al modelului este un V6 de 3 litri care dezvoltă 300 de cai putere. BMW X6 beneficiază şi de o versiune V8, construită integral din aluminiu, de 4,4 litri şi 400 de cai putere.

Antena3.ro

×
Parteneri
Candidat la primarie, prins în flagrant când dădea șpagă
x close