Antena 3 CNN Economic Auto DN 13: Trei morţi şi patru grav răniţi, din cauza unui şofer de microbuz grăbit

DN 13: Trei morţi şi patru grav răniţi, din cauza unui şofer de microbuz grăbit

DN 13: Trei morţi şi patru grav răniţi, din cauza unui şofer de microbuz grăbit
26 Aug 2008   •   09:20

Trei omeni au murit şi patru au fost grav răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit, marţi-noapte, cu un camion şi apoi s-a prăbuşit într-o râpă. De vină a fost şoferul microbuzului care gonea cu viteză excesivă. Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 13, între Braşov şi Sighişoara.

Şoferul microbuzului transporta şase oameni de la Bistriţa la Bucureşti. Martorii spun că tot drumul a mers cu viteză şi a făcut mai multe depăşiri periculoase. La un moment dat inevitabilul s-a produs: într-o curbă, şoferul a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR. Cele două maşini au căzut într-o râpă adâncă de 6 metri, astfel că misiunea pompierilor a fost una foarte dificilă. "O intervenţie foarte grea datorită faptului că amândouă maşinile erau într-un echilibru precar, fiind oprite la jumătatea prăpastiei", a declarat colonelul Lucian Bogdan, adjunctul comandantului ISU Braşov.

Timp de patru ore circulaţia pe DN 13 a fost complet blocată. Cozile de maşini s-au întins pe mai bine de patru kilometri.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close