Antena 3 CNN Economic Auto Doi elevi morţi şi şapte răniţi în microbuzul şcolar

Doi elevi morţi şi şapte răniţi în microbuzul şcolar

Doi elevi morţi şi şapte răniţi în microbuzul şcolar
13 Iun 2007   •   09:10

Doi elevi şi şoferul unui microbuz şcolar au murit, iar mai mulţi colegi ai lor au fost răniţi, după ce, miercuri dimineaţa, în zona comunei sucevene Ciocăneşti, un TIR a intrat pe contrasens şi a lovit maşina care îi transporta la şcoală, informează Mediafax. În jurul orei 7:00 microbuzul şcolar în care se aflau mai mulţi elevi a fost lovit de un TIR în zona comunei Ciocăneşti.

În urma impactului, doi elevi şi şoferul microbuzului au murit, iar alţi şase copii sunt răniţi, fiind transportaţi pentru îngrijiri la Spitalul Municipal din Vatra Dornei. O echipă operativă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava s-a deplasat în zonă pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului. Şi şoferul TIR-ului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La solicitarea directorului Spitalului Vatra Dornei, s-a decis trimiterea a două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă pentru a aduce la Suceava elevii răniţi grav, în condiţiile în care la Vatra Dornei se înregistra ceaţă şi nu ar fi fost posibilă intervenţia cu un elicopter SMURD. În funcţie de gravitatea cazurilor, este posibil ca o parte dintre răniţi să fie transportaţi către un spital universitar.

Cinci dintre elevii grav răniţi în accident au fost transportaţi la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close