Antena 3 CNN Economic Auto Doi morţi şi trei răniţi, în două accidente rutiere

Doi morţi şi trei răniţi, în două accidente rutiere

Doi morţi şi trei răniţi, în două accidente rutiere
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Mai 2011   •   08:47

Grav accident de circulaţie, duminică seara, în judeţul Bistriţa-Năsăud, la marginea localităţii Târlişua. Un bărbat de 27 de ani a murit, după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac.

Poliţiştii spun că nu ştiu încă de ce tânărul nu a mai putut stăpâni autoturismul, dar bănuiesc că este vorba despre viteză excesivă.

Martorii spun că ar fi avut loc o explozie pe partea dreaptă a maşinii, autoturismul a ajuns într-un gard, iar de acolo într-un copac, unde s-a şi răsturnat. Oamenii cred că şoferul conducea cu viteză şi nu a mai putut controla autovehiculul. În urma impactului, şoferul a murit pe loc.

"La sosirea la faţa locului, am găsit victima decedată într-o maşină. S-a constatat decesul de către un echipaj de ambulanţă de la Beclean", a declarat plt major Adrian Stan.

Tânărul avea maşina înmatriculată în Spania, unde şi lucra de câţiva ani. Acesta se afla în ţară, unde şi-a petrecut sărbătorile pascale, urmând să plece înapoi la muncă.

Medicii legişti trebuie să stabilească în urma necropsiei dacă tânărului a consumat sau nu alcool înainte de a se urca la volan.

Cadavrul tânărului a fost depus la morga spitalului din Bistriţa, urmând a i se face necropsia pentru a se stabili care au fost cauzele morţii şi dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Un alt accident rutier, soldat cu un deces şi trei răniţi, a avut loc luni dimineaţă, pe DN 1A, în localitatea prahoveană Făget, potrivit Agerpres.

Incidentul s-a produs după ce o maşină a intrat în coliziune cu un cal lăsat nesupravegheat, în urma impactului o persoană din autoturism pierzându-şi viaţa.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close