Antena 3 CNN Economic Auto Doi şoferi teribilişti au avariat 14 maşini în Oradea şi Bucureşti

Doi şoferi teribilişti au avariat 14 maşini în Oradea şi Bucureşti

Doi şoferi teribilişti au avariat 14 maşini în Oradea şi Bucureşti
17 Iun 2008   •   09:18

14 autoturisme au fost avariate luni noapte, în urma a două accidente produse în Capitală şi în municipiul Oradea. Ambele evenimente rutiere s-au produs din cauza teribilismului şi a vitezei excesive, iar mai multe persoane au ajuns la spital. În Bucureşti, şoferul vinovat a încercat să depăşească o coloană de maşini, pe strada Drumul Sării. Poliţiştii aflaţi în zonă l-a somat pe şofer să oprească, dar acesta, în loc să tragă pe dreapta, a apăsat pedala de acceleraţie.

Din cauza vitezei, conducătorul auto a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului cele două maşini au ricoşat în alte şapte maşini parcate pe marginea străzii. Şoferul vinovat şi cele două persoane aflate în maşina lovită au ajuns la spital.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au descoperit că şoferul avea permisul suspendat. Astfel, bărbatul se va alege cu dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală.

Şi la Oradea a avut loc un accident în lanţ luni noapte. Un şofer a scăpat maşina de sub control şi a intrat în şapte autoturisme care erau parcate, toate fiind serios avariate. ?Accidentul s-a produs la intrarea în Oradea. Şoferul autoturismului Ford a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari şi a lovit câteva maşini parcate?, a declarat subinspectorul Adrian Sabău, de la Poliţia Rutieră Bihor.

Şoferul de 26 de ani este fiul directorului medical de la Spitalul Judeţean, unde a fost de altfel transportat rapid, deşi nu a suferit nici o leziune.



Antena 3

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close