Antena 3 CNN Economic Auto Doi tineri au scăpat aproape nevătămaţi după ce au căzut cu maşina într-o prăpastie de 40 de metri

Doi tineri au scăpat aproape nevătămaţi după ce au căzut cu maşina într-o prăpastie de 40 de metri

Doi tineri au scăpat aproape nevătămaţi după ce au căzut cu maşina într-o prăpastie de 40 de metri
11 Mai 2008   •   14:12

Un accident rutier a avut loc pe drumul care leagă Braşovul de Poiana Braşov şi a fost cauzat de viteza excesivă. Automobilul a căzut într-o prăpastie adâncă de 40 de metri, dar cei doi tineri aflaţi în maşină au scăpat nevătămaţi. Maşina a fost distrusă în totalitate, dar şoferul a fost trimis acasă de medicii care au constatat că este sănătos tun. Cealaltă persoană s-a ales cu o fractură de vertebră şi se află în afara oricărui pericol.

Din pricina vitezei prea mari, şoferul a pierdut controlul volanului ăntr-o curbă, iar maşina a părăsit carosabilul şi a căzut zeci de metri în prapastie. Cei doi tineri au fost duşi cu o ambulanţa la Spitalul Judetean Braşov pentru investigaţii. Şoferul se află în stare bună şi nu a fost necesară internarea sa, dar celălalt pasager a fost spitalizat pentru supraveghere.

Statisticile arată că accidentele produse pe drumul spre Poiana Braşov sunt cauzate, în principal, de teribilismul şoferilor.

Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close