Antena 3 CNN Economic Auto Un bărbat s-a ales cu dosar penal și mașina luată, după ce a mers să o înregistreze la RAR

Un bărbat s-a ales cu dosar penal și mașina luată, după ce a mers să o înregistreze la RAR

Un bărbat din Suceava s-a ales cu dosar penal după ce a mers să înregistreze o autoutilitară la Registrul Auto Român. Polițiștii l-au lăsat și fără mașină.

Un bărbat s-a ales cu dosar penal și mașina luată, după ce a mers să o înregistreze la RAR
Sursa foto: Facebook | Registrul Auto Român
de Ioana Mircea    |    25 Mai 2024   •   21:25

Un bărbat din județul Suceava a fost identificat cu o autoutilitară furată din Spania, în timp ce încerca să o înmatriculeze la Registrul Auto Român Bistrița-Năsăud. Poliția a fost sesizată de reprezentanța RAR după ce inspectorii au descoperit că autovehiculul figura ca fiind sustras.

Conform verificărilor, autoutilitara, furată pe 20 mai, era în posesia unui bărbat de 47 de ani din Suceava. "Autoutilitara în cauză, în valoare de 35.000 de euro, a fost indisponibilizată de polițiști", au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În acest caz, autoritățile au deschis dosar penal pentru tăinuire. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, în colaborare cu autoritățile judiciare din Spania, continuă cercetările pentru a documenta faptele și a stabili vinovăția persoanelor implicate, potrivit adevarul.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București
x close