Antena 3 CNN Economic Auto Două motociclete, distruse după un accident cauzat de o gură de canal descoperită

Două motociclete, distruse după un accident cauzat de o gură de canal descoperită

Două motociclete, distruse după un accident cauzat de o gură de canal descoperită
11 Aug 2008   •   21:05

O gură de canal descoperită, împreună cu graba unui motociclist, a dus la un accident şi un incendiu într-un cartier din Timişoara. Un motociclist a intrat cu viteză într-o gură de canal descoperită şi nesemnalizată, iar motorul lui a lovit o altă motocicletă care venea din sens opus. Ambele s-au făcut scrum, dar proprietarii au scăpat.

Martorii spun că unul dintre motociclişti mergea cu viteză mare, chiar dacă se afla pe o străduţă îngustă. A văzut târziu gura de canal deschisă şi nu a mai apucat să o evite. A pierdut controlul motocicletei, care s-a răsturnat. Tânărul a fost târât câţiva metri pe şosea, dar a reuşit să se desprindă. La timp, exact înainte ca motocicleta lui să se oprească într-o alta, care venea din sensul opus.



Cei doi bărbaţi nu au mai putut decât să se dea la o parte şi să privească motocicletele cum se fac scrum. Şi au ars în întregime în doar câteva minute. Pompierii au stins ce a mai rămăs din bolizi. Nimeni nu a fost rănit, mai ales că motocicliştii purtau costum de protecţie. Poliţiştii incearcă acum să vadă cine este vinovat de cele întâmplate şi de ce gura de canal era deschisă în miezul zilei şi mai ales nesemnalizată.

Observator

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close