Antena 3 CNN Economic Auto Două tiruri s-au răsturnat în comuna Jilava (VIDEO)

Două tiruri s-au răsturnat în comuna Jilava (VIDEO)

Două tiruri s-au răsturnat în comuna Jilava <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Mai 2008   •   10:08

Două tiruri s-au răsturnat duminică dimineaţă în comuna Jilava. Pompierii s-au chinuit mai mult de o oră să evite o posibilă tragedie. Un rezervor de motorină s-a spart şi putea să explodeze în orice moment. Accidentul s-a produs la podul Jilava. Cele două tiruri, care aparţin unei firme din Polonia, circulau unul în urma celuilalt şi veneau dinspre Giurgiu. Se pare că vinovat de producerea accidentului a fost şoferul celui de-al doilea tir, care a adormit la volan.



Camionul scăpat de sub control a intrat în cel din faţă, după ce aceasta virase dreapta spre centură. În urma impactului, ambele tiruri s-au răsturnat. Pompierii au intervenit imediat pentru că exista pericolul producerii unei explozii.

Timp de o oră au încercat să golească rezervorul de motorină spart şi să decupleze bateriile tirurilor, care funcţionau încă. Intervenţia le-a fost îngreunată pentru că şoferul tirului nu cunoştea nicio limbă străină şi nu putea indica unde se află bateria care alimenta tirul.

Şoferul care ar fi adormit la volan a fost transportat de urgenţă la spital şi a fost stabilizat de către medici. Cele două tiruri au fost distruse în proporţie de peste 50 la sută în urma accidentului, iar marfa pe care o transportau a fost împrăştiată pe şosea.

Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close