Antena 3 CNN Economic Auto Drum închis între Poiana Braşov şi Râşnov din cauza zăpezii

Drum închis între Poiana Braşov şi Râşnov din cauza zăpezii

Drum închis între Poiana Braşov şi Râşnov din cauza zăpezii
06 Dec 2007   •   21:04

Drumul care face legătura între Poiana Braşov şi Râşnov este blocat, din cauza ninsorii şi a copacilor căzuţi pe carosabil. Judeţul Braşov este cel mai afectat de ninsorile abundente. Drumul naţional 1E, care leagă Poiana Braşov de Râşnov, a fost blocat de copacii căzuţi din cauza din cauza ninsorilor abundente. Zăpada şi copacii căzuţi au afectat alimentarea cu energie electrică în Poiana Braşov.

Drumul naţional 13E, care leagă Covasna de Întorsura Buzăului, a fost blocat din cauza copacilor căzuţi pe suprafaţa de rulare între localităţile Zagon şi Barbani. Echipele de intervenţie au început îndepărtarea copacilor de la primele ore ale dimineţii. Atât DN 1E, cât şi DN 13E sunt drumuri care nu sunt intens circulate, iar pentru ocolirea lor exista rute alternative.

Circulaţia pe calea ferată a fost şi ea afectată pe tot parcursul zilei. În zona localităţii Timişul de sus mai mulţi brazi au căzut pe şine dar şi pe liniile de înaltă tensiune. De dimineaţă un tren a rămas blocat, iar la orele după-amiezii alte două garnituri au aşteptat să fie eliberată calea ferată. După ore bune de întârziere, trenurile şi-au reluat circulaţia.

Antena 3

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close