Antena 3 CNN Economic Auto Drumul spre mare: blocat pe o distanţă de 8 kilometri

Drumul spre mare: blocat pe o distanţă de 8 kilometri

Drumul spre mare: blocat pe o distanţă de 8 kilometri
28 Iul 2007   •   17:04

Ca în fiecare sfârşit de săptămână traficul pune la grea încercare nervii şoferilor. Cel mai greu se circulă pe drumul înspre mare. Şi pe autostrada Bucureşti - Piteşti, pe sensul dinspre Capitală, s-a circulat cu mare dificultate toată ziua. Şi asta din cauza unor lucrări de întreţinere. Coloana de maşini se întindea, în jurul prânzului, pe o distanţă de aproape 8 kilometri. Reparaţiile la Autostrada Bucureşti- Piteşti au devenit un coşmar pentru şoferi.

Cu o periodicitate aproape anuală, cei 100 de kilometri cât măsoară A1 sunt cauza enervării şoferilor. Oamenii stau în plin câmp, pe căldură, în coloană, aşteptând să treacă mai departe. La ora 13.00, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Bucureşti-Piteşti, coloana de vehicule se întindea pe aproximativ de 8 kilometri, iar pe celălalt sens, pe circa 2 kilometri.

Traficul s-a mai degajat în jurul orei 13 şi 30 de minute. Pentru zilele următoare, poliţia recomandă folosirea rutei alternative DN7- Bucureşti -Titu -Găeşti ? Piteşti. Ceva mai bine s-a circulat pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost dirijat de la sol, dar şi de sus, din elicopter. Aşa că vitezomanii nu au scăpat obiectivului vigilent al camerei de luat vederi.

Antena 3

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close