Antena 3 CNN Economic Auto Elev al unei şcoli militare decedat în urma unui grav accident

Elev al unei şcoli militare decedat în urma unui grav accident

Elev al unei şcoli militare decedat în urma unui grav accident
21 Iul 2007   •   14:08

Un elev al Şcolii de Maiştri Militari a Forţelor Aeriene Bobocu, din judeţul Buzău a murit şi alţi trei au fost răniţi grav, vineri seară, în urma unui accident rutier petrecut la mai puţin de 50 de metri de poarta unităţii. Cei patru se întorceau dintr-o învoire, dar în apropierea unităţii şoferul, în vârstă de 23 de ani, a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe carosabil şi a lovit un copac. În urma impactului, tânărul din Paşcani a murit pe loc.

Unul dintre răniţi a fost dus la Spitalul Militar din Bucureşti imediat după producerea accidentului, un al doilea tânăr fost transportat, câteva ore mai târziu, cu o ambulanţă, la aceeaşi unitate medicală din Capitală, iar cea de-a treia victimă a rămas internată la Spitalul Judeţean Buzău, a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii de Aplicaţie pentru Aviaţie Aurel Vlaicu de la Boboc, locotenent comandor Florentin Manea.

Primele rezultate ale anchetei au stabilit că accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive, vineri în jurul orei 19.20, pe o alee care duce spre intrarea în unitatea de la Boboc. Cei patru tineri, doi din Buzău, unul din Paşcani şi unul din judeţul Olt, se întorceau cu un autoturism Dacia de la Buzău spre unitate, de unde fuseseră învoiţi până la ora 19.30. Accidentul s-a produs cu circa zece metri înainte de punctul de control al unităţii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close