Antena 3 CNN Economic Auto Emiratele Arabe Unite. 200 de maşini implicate într-un accident în lanţ (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite. 200 de maşini implicate într-un accident în lanţ (VIDEO)

Emiratele Arabe Unite. 200 de maşini implicate într-un accident în lanţ <font color=red>(VIDEO)</font>
12 Mar 2008   •   20:11
Scene de groază pe o autostradă din Emiratele Arabe Unite, unde 200 de maşini au fost implicate într-un carambol. Trei oameni au murit şi alţi aproape 300 au fost răniţi. Carambolul s-a produs pe autostrada care leagă Dubaiul de Abu Dhabi. Din cauza ceţii, câţiva şoferi s-au tamponat şi au declanşat accidentul în lanţ. În câteva minute, haosul şi panica domneau pe şoseaua transformată în cimitir de maşini. 12 autobuze pline cu muncitori au fost prinse în carambol.

CEL MAI MARE ACCIDENT ÎNREGISTRAT VREODATA ÎN EMIRATE:

Aproximativ 25 de maşini au luat foc în urma impactului, iar echipele de salvare au ajuns cu greu la faţa locului. Nici elicopterele nu au putut fi folosite pentru evacuarea răniţilor, din cauza vremii şi a vizibilităţii reduse.

Poliţiştii au anunţat că numărul morţilor ar putea creşte, pentru că mulţi dintre cei răniţi au ajuns la spital în stare gravă. Este cel mai mare accident înregistrat vreodată în Emiratele Arabe Unite. Autostrada dintre Dubai şi Abu Dhabi a fost blocată o zi întreagă, până când echipele de intervenţie au reuşit să mute maşinile avariate.

Observator

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close