Antena 3 CNN Economic Auto Equus Bass 770 este un muscle car adevarat

Equus Bass 770 este un muscle car adevarat

Equus Bass 770 este un muscle car adevarat
30 Sep 2013   •   23:21

Pentru fanii masinilor americane, si vorbim in special de muscle cars, avem o veste buna: Equus Automotive tocmai si-a lansat ultima sa creatie, Bass 770.

Fanii asa-ziselor “masini cu muschi” sunt in delir, pentru ca tocmai s-a lansat o capodopera ce se vrea un muscle car perfect: Bass 770. Designul masinii este unic si imprumuta elemente de design nu de la una, ci de la trei muscle cars, si anume Ford Mustang, Dodge Challenger, respectiv Dodge Charger. Dupa cum se poate observa, Bass 770 are la baza un Ford Mustang si se poate vedea foarte usor privind profilul masinii.

Asemanarea cu Mustang se opreste aici, deoarece designul frontal este complet nou, iar stopurile masinii au fost inlocuite cu unele de ultima generatie ce folosesc technologia LED. Interiorul a fost si el updatat cu ultimele technologii si aici gasim GPS, cruise control, airbaguri, sistem audio, port USB dar si un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri. Sub capota lucrurile devin si mai interesante, “musculosul” fiind dotat cu un motor V8, supraalimentat de 6.2 litri ce dezvolta 640 cai putere si 819 Nm.

Cu o cutie de viteze cu dublu-ambreiaj in sase trepte, Bass 770 atinge 100 km/h in doar 3,4 secunde si are o viteza maxima de 320 km/h. Impresionant este si pretul: de la 250,000 de dolari.

Vezi mai multe fotografii pe Cars.ro.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close