Antena 3 CNN Economic Auto Evolio a lansat Komi, maşina electrică cu 4 locuri, autonomie de până la 400 de kilometri, dotări de top şi preţuri care concurează cu Dacia Spring

Evolio a lansat Komi, maşina electrică cu 4 locuri, autonomie de până la 400 de kilometri, dotări de top şi preţuri care concurează cu Dacia Spring

Veşti bune pentru cei care îşi doresc o maşină ieftină, dar cu o autonomie mare. Cei de la Evolio au lansat noul Komi, un model cu care puteţi parcurge 400 de kilometri doar cu o singură încărcare.

de Georgiana Adam    |    06 Sep 2023   •   18:30

Evolio Komi dispune de patru locuri şi se remarcă prin echipare de top în ceea ce priveşte confortul şi siguranţa. 

Cu un design modern, un interior elegant şi cele mai performante dotări pe care le are o maşină din această clasă, Komi se adresează tuturor celor care au nevoie de mobilitate urbană.

"Este o maşină care consumă foarte puţin, extrem de eficientă, compactă, de dimeniuni mici şi uşor de parcat, dar totuşi o maşină cu patru locuri. Printre dotările de top sunt: suspensia, care este una MacPherson, şi o suspensie independenta multilink pe spate, roţile sunt de 15 ţoli, roţi foarte mari. Maşina are, de asemenea, un mod de control dinamic al mişcării şi are, bineînţeles, şi toate celelalte dotări: ABS, ESP, EPB, pornire în pantă", a declarat Liviu Nistoran, director general Evolio.

Publicată de Evolio pe Miercuri, 6 septembrie 2023

Din punct de vedere al confortului, Evolio Komi se remarcă faţă de concurenţii direcţi prin: scaune de piele, aer condiţionat tip climă, keylesss entry, keyless go, dar şi lumini ambientale şi oglinzi încălzite.

"Este o maşină conectată şi are şi facilitate e-Call şi ai posibilitatea de a conecta smartphone-ul şi dispune şi de o aplicaţie dezvoltată de către firma noastra în România, aplicaţie care localizează maşina şi asigură localizarea mai multor parametri de pe telefonul mobil.

Este superioară Daciei Spring prin faptul că are un tren de rulare net superior, roţile sunt mai mari, suspensia mai bună, frâne pe disc atât pe faţă, cât şi pe spate şi discuri ventilate faţă. În plus, echiparea interioară este net superioară atât interfeţelor multimedia, cât şi prin faptul că poţi deschide maşina fără să apeşi pe buton", a mai explicat Liviu Nistoran.

Preţurile încep de la 8900 de euro prin programul Rabla pentru varianta standard şi ajung la 12.990 de euro pentru varianta cu autonomie de 320-400 km.

×
Subiecte în articol: Evolio
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close