Antena 3 CNN Economic Auto Fiat lansează mini MPV-ul Fiorino Qubo

Fiat lansează mini MPV-ul Fiorino Qubo

Fiat lansează mini MPV-ul Fiorino Qubo
17 Iun 2008   •   18:17

Fiorino este automobilul construit de Fiat în colaborare cu Peugeot şi Citroen, care vizează segmentul de piaţă situat sub categoria van-urilor cu dimensiuni reduse. Marţi, Fiat a lansat detaliile primului derivat al acestei maşini, Fiat Fiorino Qubo, anunţă Worldcarfans.com. Acesta este în fapt versiunea pentru pasageri a autoutilitarei Fiorino, fiind denumită MPV.



Micul Qubo măsoară 3,959 metri în lungime, 1,735 în înălţime şi 1.716 metri pe lăţime. Cu toate acestea, spaţiul de depozitare poate avea un volum util de la 650 până la 2.500 de litri.



Fiorino Qubo este propulsat de un diesel multijet de 1.3 litri şi 75 de cai sau de un motor pe benzina de 1.4 litri şi 73 de cai putere. Amândouă propulsoarele pot fi conectate fie la o cutie de viteze manuală, cu 5 trepte, fie la una automată, cu 6 trepte.



Fiat Fiorino Qubo va fi lansat în Franţa chiar în acestă lună, şi apoi în restul ţărilor europene. Modelul va fi fabricat în uzina Tofas din Bursa, Turcia, iar varianta de bază va costa 13.000 de euro, putând ajunge la 20.000 de euro, cu toate dotările incluse.

Sursa foto: Worldcarfans

Antena3.ro

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close