Antena 3 Economic Auto Ford anunţă Focus Econetic Technology, cel mai economic automobil de familie non-hibrid

Ford anunţă Focus Econetic Technology, cel mai economic automobil de familie non-hibrid

de Antena3.ro    |    07 Sep 2011   •   09:14
Ford anunţă Focus Econetic Technology, cel mai economic automobil de familie non-hibrid
Sursa foto: Foto: Autocar.co.uk

Ford va prezenta saptamana viitoare, la Salonul Auto de la Frankfurt, Focus Econetic Technology cel mai eficient automobil de familie non-hibrid din Europa. Modelul este propulsat de un diesel de 1.6 litri, care consumă 3,4 l/100 km și are emsii CO2 de numai 89g/km, cifre care, consideră producătorul, sunt cele mai bune din Europa la segmentul C.

De asemenea, Ford va aduce la Frankfurt și o variantă Econetic Technology a lui Fiesta. Acesta va fi și primul Fiesta echipat cu tehnologia start/stop și va consuma 3,3 l/km, cu emisii CO2 de 87g/km.Propulsoarele pe benzină și motorină, care poartă inscripția Econetic Technology, vor fi oferite în diferite litraje - EcoBoost de 1.0 sau 1.6 litri, și unul TDCi tot de 1.6 litri. Automobilele vor avea ”înclinații eco”, fiecare dispunând de o serie de tehnologii: auto-start-stop, recuperarea energiei la frânare, sistem Ford Eco Mode și indicator pentru schimbarea optimă a treptelor de viteză.Dieselul de 1.6 litri al lui Focus Econetic Technology este cuplat la transmisia manuală Durashift cu șase trepte, potrivit Autocar.co.uk, iar mai ușorul Fiesta utilizează o transmisie manuală cu cinci trepte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close