Antena 3 CNN Economic Auto Ford Fiesta ST - mini-racheta cu cinci uși, în primele imagini oficiale

Ford Fiesta ST - mini-racheta cu cinci uși, în primele imagini oficiale

Ford Fiesta ST - mini-racheta cu cinci uși, în primele imagini oficiale
Sursa foto: Foto: Autoexpress.co.uk
07 Noi 2011   •   11:07

Ford a făcut publice primele imagini ale versiunii sport Fiesta ST cu cinci uși, care va debuta public la Salonul Auto de la Los Angeles, peste două săptămâni.

Mașina este identică cu versiunea în trei uși prezentată la Frankfurt, în septembrie, cu excepția numărului de portiere. Folosește un propulsor turbo de 1,6 litri cu patru cilindri, precum Fiesta WRC, care produce 178 cai putere și un cuplu de 240 Nm. Accelerează de la 0-100 km/h în mai puțin de șapte secunde, iar viteza maximă – peste 225 km/h.



Ford Fiesta ST beneficiază de același tratament exterior, ca și fratele cu trei uși: grilă frontală angulară lată, bodykit agresiv și jante de 17”, scrie Autoexpress.co.uk. În partea din spate se distinge evacuarea dublă, spoilerul și difuzorul de aer.  Suspensia a fost coborâtă și întărită pentru a obține o mai bună manevrabilitate.



Noul automobil sport ar putea ajunge în showroom-uri de la finele lui 2012, însă, din nefericire, deocamdată se zvonește că această versiune va fi vândută doar în Statele Unite, cea cu trei uși fiind destinată Europei.

×
Subiecte în articol: Ford
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close